Смарт Логістик Груп

Номер оголошення 557508

Опис

Компанія «СМАРТ ЛОГІСТІК ГРУП», працюючи з 2009 року, є одним з лідерів на ринку вантажоперевезень України. Ми спеціалізуємося на наданні якісних транспортно-логістичних послуг, використовуючи при цьому нестандартні рішення.

Більш, ніж за 10 років - створено майданчик зі 130-ма транспортними засобами, які щодня надають послуги з доставки товару близько 100 підприємствам України. Оперування такою кількістю транспортних засобів, дозволяє запропонувати Вам конкурентні тарифи. Дана послуга допоможе зробити довгострокове планування витрат.

Особливістю доставки Вашого товару - є безкоштовний контроль за рухом автомобіля. Відділ безпеки компанії «СМАРТ ЛОГІСТІК ГРУП» цілодобово стежить за переміщенням товару, і в разі необхідності робить швидкий виїзд оперативної групи на місце втрати зв'язку з водієм. Дана послуга надається при переміщенні вантажу по території України.

Компанія «СМАРТ ЛОГІСТІК ГРУП» багато часу приділяє навчанню, а також підвищенню кваліфікації свого персоналу. Наші менеджери мають всі необхідні навички ведення переговорів і з радістю запропонують якісний і недорогий сервіс.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення.