Гастротури: винні, кулінарні, гастрономічні тури по Європі

Номер оголошення 585125

Опис

Організацією авторських гастро і винних турів займаємося з 2015 року. Не дивлячись на те, що самостійно відвідали понад 50 країн по всьому світу, вважаємо за краще відкривати для учасників все-таки стару, добру Європу. Акцент робимо на гастрономічних враження, не забуваючи при цьому про локальні пам'ятки. Якщо ви гедоніст, який мріє про подорож в будь-який з регіонів Франції, Італії, Данії, Португалії, Бельгії або Нідерландів, то це точно до нас.

Шарм середньовічної Франції в Бретані, лавандові поля Провансу, мальовничі винні долини Тоскани і регіону Бордо, політ на повітряній кулі над Долиною Луари і королівством Перигор, легендарні винні маєтки і підвали Бордо, трекінг на краю світу - Фарерських островах, безкраї пляжі Атлантики в Португалії і Аквітанії! І все це з перервою на кульку лавандового морозива з келихом маслинової троянді, нормандські устриці з освіжаючим сидром, смачний пекорино під К'янті, виноградні равлики і келих сонячного Сансера. Все це і не тільки ми обов'язково побачимо і продегустіруем в наших подорожах.

Сайт: https://holgems.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення.