БМР-4.2 БР-6, БР-8 борона мотика ротаційна, з транспортним вуст

Номер оголошення 400698

Опис

У продажу БМР- (4,2-6-8) м. Захоплення борона мотика ротаційна. БР з транспортним пристроєм, 4,2-8-6-ти метрова. Основним призначенням є досходове і послевсходовое боронування посівів польових культур (зернових, просапних, технічних) з метою поверхневого розпушування та аерації ґрунту, знищення ниткоподібних сходів бур'янів.

При русі трактора, колеса починають мимовільно обертатися (по типу дискових знарядь), заглиблюються в грунт, на глибину 3-5 см, за рахунок чого руйнується поверхнева кірка. На виході променя колеса з землі виходить мікровибух, завдяки якому відбувається нагнітання повітря в грунт. В результаті чого азот, що міститься в повітрі, переходить в родючий шар грунту і засвоюється рослинами. Це дає можливість відмовитися від внесення азотних добрив. Робочими органами мотики створюються ідеальне тло для початкового розвитку кореневої системи рослин, добре мульчують верхній шар грунту, руйнується ґрунтова кірка, тим самим, зберігається волога. Під час роботи Борона ротаційна-Мотика пошкоджується до 0,8% культурних рослин. Для порівняння при обробці зубовими боронами типу БЗСС пошкодження складають 10-15%. При цьому знищуються ниткоподібні коріння бур'янів до ста відсотків на швидкостях до 15 км на годину. Своєчасне застосування борони дозволяє повністю відмовитися від гербіцидів. При появі монолітної ґрунтової кірки, на ранніх сходах культурних рослин, наприклад, кукурудзи в стадії 2-3 листків, застосування зубових борін стає неможливим і тоді ефективність використання мотики різко зростає.
Розрахунок готівковий і безготівковий без передоплати! доставимо в ваше господарство!




Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення.