Аміно Ультра Mn-22 ||| Агро центр «B&S Product»

Номер оголошення 568032

Опис

Продаємо Аміно Ультра Mn-22. AMINO ULTRA Mn-22-це органічно-мінеральне добриво у формі ультра грануляту, відмінно і швидко розчинне у воді.

Містить 220 г Mn / кг (22%). Марганець знаходиться в комплексі з природним рослинним переносником мікроелементів – гліцину .

AMINO ULTRA Mn-22 призначений для позакореневого живлення рослин.

Марганець (Mn) у вигляді амінокислотного комплексу в 4 рази менше стандартного удобрює хелата, завдяки чому він швидше засвоюється, переміщається і засвоюється рослинами. Дуже висока біодоступність мікроелемента пов’язана з присутністю амінокислоти-гліцину, яку рослина розпізнає в якості компонента власного метаболізму і використовує для внутрішньоклітинних процесів.

AMINO ULTRA Mn-22 рекомендується для використання в культурах з високими вимогами до марганцю. Це добриво ідеально підходить навіть в складних умовах вирощування і абсолютно безпечно для навколишнього середовища. Особливо рекомендується для ослаблених рослин, що вимагають регенерації.

AMINO ULTRA Mn – 22 необхідний в разі грунтових умов, що обмежують доступність марганцю для рослин (високий pH, високий вміст заліза, недолік кисню в кореневій зоні).

Використовується з інтервенцією, він ефективно усуває дефіцит марганцю і зменшує негативні наслідки такого періодичного дефіциту.

За додатковою інформацією дзвоніть по телефону!

Ваш найкращій вибір для гарного врожаю!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень України. Подати безкоштовні оголошення.