Купимо волосся Дорого в Житомирі

Номер оголошення 455047

Опис

Купівля жіночих волосся в Україні — вигідна можливість для дівчат в місті Житомир
Бажаєте продати волосся в Житомирі? Можна зустріти безліч оголошень на тему — куплю волосся в Житомирі, куплю дитячі волосся дорого Житомир, куплю волосся дорого Житомир, але багато хто з покупців пропонують досить низьку ціну і не надають ніяких гарантій вигідної угоди. Якщо ви плануєте здати волосся в місті Житомир і бажано дорого — наша компанія готова надати для вас вигідні умови! Куплю волосся найдорожче — не завжди ефективний гасло багатьох компаній, але в нашому випадку він повністю виправданий і реальний.
Ми не лише сплачуємо за волосся, які ви готові нам надати, але і платимо за стрижку волосся! Це дуже зручно, адже безкоштовна стрижка в місті Житомир — це економія близько 300 гривень, які ми готові компенсувати. Безкоштовна стрижка в місті Житомир проводиться в спеціалізованому салоні, з яким наша компанія безпосередньо співпрацює. Ми гарантуємо високу якість надання сервісу та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Якщо ви маєте намір продати своє волосся і бажаєте дізнатися, де купують волосся в Житомирі — зверніться до нас і отримаєте точну оцінку вартості волосся від фахівця.
Продам дорого натуральне волосся в Житомирі — купуємо ваші волосся за гідною ціною
1. Ви можете продати волосся в місті Житомир від 20 див. Ми купимо волосся з мінімальною довжиною при виявленні їх натуральності і хорошої якості.
2. Також ми купуємо дитячі волосся дорого. Якщо ви готові продати дитячі натуральні волосся — сміливо звертайтеся в нашу компанію. Продати дорого дитячі волосся в Житомирі абсолютно реально!
3. Купуємо слов'янський зріз волосся. Ми купуємо натуральні слов'янські волосся від 45 см, коси.
4. Плануєте продати дорого жорсткі волосся? Купуємо жіночі волосся в Житомирі з самою різною структурою і жорсткістю.


Телефонуйте за телефонами 063-442-64-84, 098-046-22-92 або залишайте заявку на сайті https://prodat-volosy.com.ua/zhitomir/ . Менеджери передзвонять Вам і проконсультують з усіх питань!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Житомиру та Житомирської області. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Житомиру та Житомирської області. Подати безкоштовні оголошення.