Hupharma тестостерон cypionate injectable порошок стероїдів

Номер оголошення 389109

Опис

Hupharma тестостерон cypionate injectable порошок стероїдів

e-mail:tammy@hupharma.com
WickrMe: Tammyzxz
У WhatsApp:15171477202

Тест cypi, тестостерон,оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Ім'я продукту: креатин cypionate

Номер CAS: 58-20-8

Очищенность: 98%

Молекулярна формула: C27H40O3

Молекулярний вага: 412,61

Зовнішній вигляд: білий порошок

Опис:

Cypionate тестостерону самий длинний-estered наявними тестостероном сьогодні. він має період напіврозпаду в організмі від 15 до 16 днів та знайшли як injectable масло. тому що він реагує в організмі так довго, він може заподіяти більше утримування води ніж інші стероїди і краще всього використовувати в якості наповнювача суміші в стеку.

Як з усіма injectables тестостерону, можна сподіватися значне збільшення в масі м'язи і міцність під час циклу. оскільки readliy тестостерон перетворюється на естроген, маса, набутий від цього препарату, ймовірно, буде супроводжуватися досить трохи затримує воду. у результаті втрата чіткості звичайно робить ціпіонат дуже поганий вибір для dieting або різати ділянки. сверхнормальный рівень естрогену, викликані цей препарат також може призвести до виникнення гінекомастії досить швидко. слід зауважити дискомфорт, болючість, набряк або шишка під соском, вспомогател зілля як nolvadex повинні бути додані відразу. це дозволить мінімізувати вплив естрогену значно, роблячи стероїд набагато більш сприятливою для використання. потужний анти-aromatases Аримидекс, Фемара або aromasin ще краще. ті, хто мають певну чутливість до естрогену може бути більш вигідно використовувати вспомогател зілля як nolvadex і proviron від початку циклу, в цілях запобігання естрогену пов'язаних побічні ефекти, перш ніж вони стають очевидними.

Використання:

Вона підтримує нормальний чоловічий розвиток як зростання м'язи, особові волосся, і глибокий голос.

Це зілля заборонено користі у спортсменів більшостей атлетичними організаціями.

Cypionate тестостерону стероїдна инкреть від андрогену та знайдений у ссавців і інших хребетних, тестостерон cypionate тестостерону головним чином зроблено секретним у випробуваннях пошт і завязях жінки, хоча невелика кількість також зроблено секретним адреналовыми залозами, cypionate тестостерону инкреть сексу принципу мыжская і анаболитный стероїд.

cypionate тестостерону відіграє ключову роль у розвитку мыжской відтворювальної тканини як сім'яників і простати.в додаванні , cypionate тестостерону необхідно для здоров'я і благополуччя також, як запобігання остеопорозу, cypionate тестостерону збережені через більшостей vertebrates, хоча риби вносять трохи різниця від називається 11-ketotestosterone.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим. Подати безкоштовні оголошення.