БІЗНЕС-ПАРТНЕРИ

Номер оголошення 463658

Опис

Унікальна компанія виробник ексклюзивних покрівельних систем з довгостроковою конкурентною перевагою.

Бізнес має велику довгострокову базову цінність і високий дохід, володіє необмеженим потенціалом завдяки винайденій нами , унікальною в усьому світі, моторизованої системі висувних дахів. У нас є ноу-хау з великим майбутнім.

LITRA власник особливого ноу-хау і виробник моторизованих висувних дахів і розсувних засклених терас, ми шукаємо бізнес -партнерів.

Унікальна у всьому світі лінійка продуктів чудова в будь-яку пору року, захищає від негоди, а так само підкреслює красу навколишнього середовища сучасним і раніше недоступним способом. Всі наші клієнти дуже задоволені нашим сервісом, тому що вони можуть заробляти гроші цілий рік» і швидко повертати свої інвестиції. Наша моторизована висувна дах може протистояти ураганам, великим сніговим навантаженням.Так само ми забезпечуємо повний захист, додаючи винайдені нами знімні бічні корпусні екрани. Ми надаємо унікальні рішення сезонних проблем для багатьох установ, включаючи розкішні готелі, ресторани, даху, стадіони, оздоровчі центри, курорти, банкетні зали, а так само для житлових будинків, пентхаусів, терас на даху або інших жител.. З усіма цими конкурентними перевагами повернення інвестицій швидко реалізується. Ми готові проводити тренінги. Знання будівельної індустрії та індустрії гостинності є плюсом.

Для отримання більш докладної інформації, будь ласка, відправте запит на info@litrasrl.com

Дзвінки приймаються на номер +7 929 847 83 63 тільки Viber


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим. Подати безкоштовні оголошення.