Эверолимус Afinitor Таблетки

Номер оголошення 198631

Опис

Эверолимус Afinitor Таблетки Новартіс Фарма Деталі:

  • Фірмове Найменування : Таблетки Afinitor

  • Активні Інгредієнти : Эверолимус

  • Виробник: Новартіс Фармасьютикалз Лтд.

  • Сила: 5 мг/10 мг

  • Форма: Таблетки

  • Упакування: упаковка з 30 таблеток

Електронна пошта: kemalabostocks@gmail.com або whats додаток: +237-676994287.


Эверолимус знижує імунну систему вашого організму. Імунна система допомагає організму боротися з інфекціями. Імунна система може боротися або "відхилити" пересаджений орган, наприклад печінка або нирки. Це відбувається тому, що імунна система сприймає новий орган як загарбник.

НОВАРТІС ЭВЕРОЛИМУС AFINITOR ТАБЛЕТКИ ВИКОРИСТОВУЄ

AFINITOR є рецепт ліки, які використовуються для лікування дорослих пацієнтів з поширеним раком нирки (нирково-клітинний рак або РКЦ). Він також використовується для лікування раку підшлункової залози, відому як Нейроендокринна пухлина підшлункової залози (pnet), розширені гормон-рецептор-позитивний, her2-негативного раку молочної залози (додатково годину+ до н. е..), дорослих з типом раку, відомий як Нейроендокринна пухлина (нео) шлунка і кишечника (ШКТ) і легень, що прогресує і не може розглядатися з хірургією.

ЗАГАЛЬНІ ПОБІЧНІ ЕФЕКТИ

  • Запор, головний біль, нудота, а також виразки у роті/горлі може виникнути. Якщо будь-який з цих ефектів зберігається або погіршується, повідомте свого лікаря або фармацевта негайно.

  • Скажіть ваш лікар відразу, якщо у вас виникли серйозні побічні ефекти, в тому числі: набряк руки/ноги/ноги, рани проблеми (наприклад, інфекції, повільне загоєння ран, відкриття рани), зниження сексуальних можливостей (у чоловіків), біль у грудях, тиск, задишка, незвичайні синці і кровотеча.

  • Эверолимус може викликати рівень холестерину/тригліцеридів або цукру в крові, щоб збільшити.

Це далеко не повний список можливих побічних ефектів. Якщо ви помітили інші ефекти, не перераховані вище, зв'яжіться з вашим лікарем або фармацевтом.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ І ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ

Перед використанням цього ліки, повідомте ваш лікар :

  • якщо ви вагітні, плануєте завагітніти, або годуєте грудьми.

  • якщо у вас діабет або підвищений рівень цукру в крові, високий рівень холестерину, проблеми кісткового мозку, деякі крові проблеми (наприклад, низький білих кров'яних клітин, або рівень тромбоцитів), ослаблена імунна система, історія легких або дихальні проблеми, рак шкіри або будь-якої інфекції.

  • якщо у вас є алергія на ліки, продукти або інші речовини.

  • Уникнути отримання живих вакцин, таких як вакцини проти вітряної віспи, БЦЖ, КПК, ОПВ і тифозних вакцин при прийомі Эверолимуса ліки.

  • Розкажи фармацевт або стоматолог, що ви приймаєте эверолимус, перш ніж ви отримуєте будь-медичної або стоматологічної допомоги, екстреної допомоги або хірургії.

  • Уникати контакту з людьми, які мають інфекції, які можуть передаватися іншим людям (наприклад, вітрянка, кір, грип). Проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви були схильні до інфекції.

  • Не збільшуйте дозу або використовувати цей препарат частіше або довше, ніж наказано. Ваш стан не буде поліпшуватися швидше, а ризик побічних ефектів збільшиться.

Цей список не повний, і ви можете отримати більше інформації від вашого постачальника медичних послуг. Обговорювати будь-які питання або проблеми з вашим лікарем.

ВЗАЄМОДІЯ НОВАРТІС ЭВЕРОЛИМУС

Деякі продукти, які можуть взаємодіяти з цим препаратом включають в себе: інші препарати, які послаблюють імунну систему і збільшення ризику інфекції (такі як натализумаб, рітуксімаб), інгібітори АПФ (наприклад, каптоприл, лізиноприл).

Інші препарати можуть вплинути на видалення эверолимус від вашого тіла, які можуть вплинути, як эверолимус робіт. Приклади включають :азолів (наприклад, ітраконазол, кетоконазол),

боцепревир,

кобицистат,

макролідні антибіотики (наприклад, кларитроміцин, еритроміцин),

Інгібітори протеази ВІЛ (наприклад, атазанавір, ритонавір),rifamycins (наприклад, рифабутин, рифампін),звіробій, телапревир, телітроміцин, серед інших.

Цей документ не містить всіх можливих лікарських взаємодій. Тримайте список всіх продуктів, які ви використовуєте (у тому числі рецептурні/безрецептурні препарати і продукти рослинного походження) і поділитися ним з вашим лікарем, фармацевтом.

Зберігання

Зберігати ці ліки в закритому контейнері при кімнатній температурі 25°c (77°F); екскурсії дозволено 15°C до 30°C (59°F до 86°F), далеко від джерел тепла, вологи і прямого світла. Не зберігайте у вашій ванній або в вашому холодильнику. Тримайте ці препарати далеко від дітей і не ділити його ні з ким.

Утилізація

Викинути Afinitor таблетки і будь-які інші ліки, які застаріли або більше не потрібні. Поговоріть з вашим фармацевт про те, як позбутися (позбуватися) від цих препаратів безпечно.

Примітка

Ми настійно рекомендуємо Вам поговорити з вашим лікарем про ваших конкретних медичних умов і методів лікування. Інформація, що міститься на даному сайті, призначена, щоб бути корисним і освітнім, але не є заміною для медичної консультації.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Мукачева та Закарпатської області. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Мукачева та Закарпатської області. Подати безкоштовні оголошення.