Вторинний поліетилен. Гранула ППР. Гранула ПС. Трубний ПЕ
Вторинний поліетилен. Гранула ППР. Гранула ПС. Трубний ПЕ
Вторинний поліетилен. Гранула ППР. Гранула ПС. Трубний ПЕ
Вторинний поліетилен. Гранула ППР. Гранула ПС. Трубний ПЕ
Вторинний поліетилен. Гранула ППР. Гранула ПС. Трубний ПЕ
Вторинний поліетилен. Гранула ППР. Гранула ПС. Трубний ПЕ

Номер оголошення 493014

Опис

1. Поліетилен низького тиску — екструзійний (вихідний матеріал — каністри, пляшки з-під миючих засобів) . Обсяг - 20 тн/міс., колір — білий, сірий, чорний, червоний, жовтий, зелений, синій.
2. Поліетилен низького тиску – литтєвий (вихідний матеріал – ящик, тази, відра) – 20 тн/міс., колір – білий, сірий, чорний, червоний, жовтий, синій, зелений.
3. Поліетилен низького тиску - литтєвий
Вихідний матеріал - пивний ящик який був виготовлений з первинної сировини марки 277. Колір чорний.
Обсяг 15-20 т/міс.
4. ПНД 273, 277 вторинний в гранулах, чорний (застосовується високоякісний барвник masterbatch).Обсяг 40 т/міс.Застосування: Для виготовлення профільно-погонажних изд.,напорн. Труби(газ-вода), та ін
5. Вторинна гранула стретч для виробництва полімерпіщаної черепиці, руберойду.
6. Вторинна гранула для виробництва поліетиленових(ПЕ) труби. Вторинна гранула для виробництва поліетиленових труб - ПЕВТ 50%+ПЕНД 50%. Колір чорний.
8. Вторинна гранула полістирол удароміцний (УПМ), вихідний матеріал - нутрощі холодильника, кришка телевізора. Колір сірий, чорний, блакитний, жовтий, червоний. Обсяг 15-20 т/міс.
9. Поліпропілен — литтєвий (вихідний матеріал — побутової пластмас) — 15тн/міс., колір — білий, сірий, чорний, червоний, жовтий, зелений, синій.

Гранула в Дніпрі / Поліпропілен у Дніпрі / Гранула в Україні /Поліпропілен в Україні/ Вторинна гранула в Дніпрі / Трубна гранула в Дніпрі / Гранула в Дніпрі / Вторинна гранула в Україні / Трубна гранула в Україні / Гранула в Україні/ Вторинна гранула пнд в Дніпрі / Гранула пнд в Дніпрі / Гранула в Дніпрі / Вторинна гранула пнд в Україні / Гранула пнд в Україні. Гранула в Україні/Гранула пнд в Харкові / Гранула пнд в Україні/ Вторинна гранула в Харкові / Гранула вд в Харкові / Гранула в Харкові / Вторинна гранула в Україні /Гранула вд в Україні /Гранула в Україні/Гранула вд в Харкові / Гранула в Харкові / Гранула вд в Україні /Гранула пе в Харкові / Гранула пе в Україні/Гранула пнд в Харкові / Гранула в Харкові / Пнд в Харкові / Гранула пнд в Україні / Пнд в Україні/Гранула в Харкові / Полістирол у Харкові / Гранула в Україні / Полістирол в Україні/Hdpe в Дніпрі / Гранула в Дніпрі / Hdpe в Україні /Гранули пс в Харкові / Гранула в Харкові / Полістирол у Харкові / Гранули пс в Україні / Полістирол в Україні/Полімерна сировина в Кривому Розі / Гранула в Кривому Розі / Пнд в Кривому Розі / Полімерна сировина в Україні / Гранула в Україні / Пнд в Україні.

Тел.: (097) 414-39-54.

Додаткова інформація на сайті polymers.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Києва та Київської області. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Києва та Київської області. Подати безкоштовні оголошення.