Як отримати новий ноутбук за низькою ціною

Номер оголошення 490217

Опис

Цифрова техніка відіграє дуже важливу роль у житті нинішнього людського соціуму. За допомогою ноутбука люди вирішують велику кількість повсякденних завдань: спілкуються з друзями в соціальних мережах, редагувати фото і відео, пишуть програми, грають в ігри, вирішують десятки різноманітних робочих завдань. Багато люди, втомлені від незмінних зависань і лагів свого старого комп'ютера, планують придбати собі сучасний і більш швидкий комп'ютер, але відразу лякаються високої ціни. Online-магазин «Bestlaptop» допомагає мешканцям України реалізувати мрію про новий ноутбуці, пропонуючи купити ноутбук бо в запоріжжі https://bestlaptop.com.ua/noutbuki/ за доступною ціною!

Чому у нас такі низькі ціни

Наш інтернет-магазин продає техніку двох категорій - off-lease і excess inventory.

Пристрої в категорії «off-lease» - це досить потужні пристрої бізнес-класу, що працювали в корпоративній області. Великі фірми укладають з виробниками договір лізингу, за умовами якого фірма-виробник надає у тимчасове користування лептопи і займається їх періодичним обслуговуванням. Після кінця відрізка лізингу всі лізингові ноутбуки тестуються на продуктивність і продаються у роздрібних мережах. Такого роду прилади, на відміну від більшості споживчих ПК з ідентичною ціною, відрізняються відмінною якістю збірки і привабливим зовнішнім виглядом. Крім всього цього, ноутбуки мають більший ресурс роботи, просто тому що використовуються максимум по 8 годин в день. Постійне технічне обслуговування також гарантує відсутність будь-яких поломок.

Excess inventory — це сучасний термін, що позначає техніку, зроблену в надмірній кількості і не реалізовану в строк. Від таких надлишків на складі виробникам притаманне позбавлятися через ритейлерські мережі, пропонуючи новенькі ноутбуки за більш вигідними цінами. Відносно часто так розпродаються різні моделі макбуков, відразу після виходу в продаж і їх наступного покоління.

Якість товарів

Все бу пристрої, що реалізуються в інтернет-магазині, випробовуються на працездатність перед продажем. Працівники магазину чистять систему охолодження, замінюють термопасту, перевіряють стабільність і швидкість роботи ноутбука.

Завдяки чому, наші покупці купують швидко працюючу техніку, призначену для бізнес-сегменту, за дуже вигідними цінами. Заходьте в наш інтернет-магазин і замовляєте собі новенький ноутбук!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Кременцю та Тернопільської області. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Кременцю та Тернопільської області. Подати безкоштовні оголошення.