Ремонт імпортних Гідронасоси Гідромотори

Номер оголошення 371559

Опис

Ремонт імпортних Гідромоторів Гідронасосів від «ГидроПартнер» – це якість і надійність

Сервісний центр компанії «ГидроПартнер» предоставляетремонт імпортних гидромоторовиремонт імпортних гидронасосовлюбой складності. За 10 років роботи ми отримали величезний досвід при співпраці, як з виробниками, так і з постачальниками запчастин імпортного та вітчизняного виробництва. Завдяки цьому ми пропонуємо нашим клієнтам качественныйремонт імпортної гидравликив самі найкоротші терміни. У нас ви завжди можете замовити ремонт гідравліки для екскаваторів, тракторів, навантажувачів та іншої спецтехніки.

Щоб наочно побачити наші можливості, надаємо вам перелік напрямів, за якими ми надаємо послуги ремонту:

PSM-HYDRAULIC, LINDE, KAWASAKI, LIEBHERR, PARKER, BOSCH – REXROTH, HITACHI, KOMATSU, VICKERS, CATERPILLAR, VOLVO, SAUER DANFOSS, EATON, BONDIOLI та ін. Наш клієнт повинен бути впевнений у якості ремонту і пропонованих йому комплектуючих запчастин, тому ми надаємо гарантійне обслуговування, строком на 12 місяців. Протягом цього часу замовник може звернутися в наш сервіс, усунувши виникли проблеми абсолютно безкоштовно. Подібні випадки одиничні і часто трапляються з вини самого клієнта (із-за неправильної експлуатації самого агрегату).

Сучасне обладнання, діагностичні стенди, необхідний інструмент дозволяють нам выполнятьремонт гидронасосаиремонт гидромоторана найвищому рівні.

Якщо ви бажаєте самостійно произвестиремонт аксіально-поршневих гидромоторови гідронасосів, ми пропонуємо вам купити запчастини в нашому магазині. Крім того, завжди в наявності є нові та гідронасоси гідромотори.

Більш детально переходите на сайт.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Центр оголошень Івано-Франківська та Івано-Франківської області. Подати безкоштовні оголошення. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Центр оголошень Івано-Франківська та Івано-Франківської області. Подати безкоштовні оголошення.