Планшеты Acer Лидер сельскохозяйственного машиностроения Украины

Номер объявления 147445

Описание

Компанія «Комплексний АгроСервіс» - одне з провідних підприємств у галузі сільськогосподарського машинобудування України.

Завдяки високій кваліфікації інженерів-конструкторів та технічних спеціалістів, використанню інноваційних технологій та прогресивних методів виробництва компанія вже 12 років пропонує техніку, яка поєднує унікальні характеристики , надійність і простоту.

Самохідні обприскувачі «Водолій» та «Водолій 2» - створені спеціалістами підприємства, вигідно відрізняються від аналогів високою продуктивністю та якістю у всіх варіантах виконання, відповідають найвибагливішім вимогам щодо економічності та безпеки використання.

Технічні спеціалісти підприємства здійснюють безперервний контроль якості продукції на усіх етапах виробництва – перевірку комплектуючих, організацію виробничого процесу, тестування готових виробів. Техніка, що вироблена на підприємстві, має сертифікат відповідності Державного наукового закладу «Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки та технологій для сільськогосподарського виробництва ім.Леоніда Погорілова» та пройшла державні випробування та внесена у Державний реєстр технічних засобів застосування пестицидів та агрохімікатів, дозволених для використання на території України», має Реєстраційне посвідчення від ГП «УкрЦВТ». Саме тому кожен покупець може бути впевненим у надійності і високої якості продукції.

Одним з новітніх напрямків діяльності підприємства є виробництво та оздоблення агротехніки системами точного землеробства. Агронавігатори та компьютери обприскувачів «Водолій» забезпечують високу ефективність використання рідких добрив та пестицидів. Наявність GPS модулів у системі дозволяє отримувати дані про виконання робіт у режимі реального часу, використовуючи лише WEB інтерфейс будь-якого пристрою, що підключений до мережі Internet.

Спеціалісти компанії завжди готові надати потрібну консультацію, забезпечити Вас якісною технікою, виконати нестандартні замовлення, що відповідають профілю нашого підприємства.

Дополнительная информация
Цена договорная По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Центр объявлений Запорожья и Запорожской области. Подать бесплатное объявление. в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Центр объявлений Запорожья и Запорожской области. Подать бесплатное объявление.